Barnklubben

Barnklubben är för dig mellan 4 och 12 år. Här leker vi, pysslar, har disco eller bara hänger ihop. Och det viktigaste av allt: Barnklubben är helt föräldrafri!

I vårt klubbhus händer en massa saker. Vi har ett stort utbud på olika material, spel, böcker o.s.v.  Dagen börjar oftast med att vi gemensamt tittar på sommarlovsmorgon. Därefter startar vi upp dagens aktivitet som kan vara allt från att sparka igång en temadag, spela minigolf eller ha vattenkrig. Eller kanske börjar vi förbereda oss för småstjärnorna eller hittar en karta till en gömd skatt? Här under kan du läsa om en liten del av allt det roliga vi kommer hitta på ihop i sommar!

Sommarlovsmorgon
Mellan klockan 09.00-10.00 tittat vi på sommarlovsmorgon i barnklubben. Under den tiden händer inget annat då det stör morgonmyset.

Film
Varje söndag under högsäsong (v.28-31) bjuder barnklubben in till filmkväll. Först visas en barntillåten film och efter den visas en rulle för de lite äldre (11+).

Vattenkrig
Denna aktivitet är precis som rubriken säger, ett hederligt vattenkrig! Vi fixar fram vatten men vattenpistol eller liknande skall tas med. I nödfall har vi extra pistoler men de räcker tyvärr inte till alla.

Skattjakt och piratklubb
Arrgghh, vi beger oss ut på skattjakt! Alla barn som klarar av att vara utan vuxet sällskap är välkomna att följa med på ett hejdundrandes äventyr. För att nå skatten kommer vi behöva ta oss förbi farliga, kluriga och spännande hinder. Dessutom blir hela barnklubben en piratklubb istället och vi förbereder oss genom att göra ögonlappar och annat en bra sjörövare måste ha. Hitta piraten i dig så så drar vi, skepp o hoj!

Disco
Dansa kvällen lång. Barnklubben bjuder in till disco!
Alla barn mellan 4-12 år är varmt välkomna att rocka loss. Discokvällen innehåller bla. dans, skratt, lekar och mer dans.

Småstjärnorna
Gillar du att sjunga, dansa och stå på scen? Då är det här en aktivitet för dig. Barn upptill 12 år är varmt välkomna att anmäla sig till småstjärnorna. Innan showen har du som anmäld möjlighet att komma till barnklubben för att träna på ditt nummer och få hjälp med styling. Därefter är det dags för alla anmälda att visa upp sitt framträdande för campingens gäster. Det kommer att bli en sprakande kväll – sikta mot stjärnorna!

Brädspel
Traditionella brädspel är inte helt fel. Har du ett eget spel vore det toppen om du tog med det. GAME ON!

Sportaktiviteter
Under sommaren kommer barnklubben att anordna många olika sportaktiviteter. Det kan bla. vara tennis, beach-volleyboll, minigolf, frisbeegolf, kubb mm. Vi samlas alltid utanför barnklubben och går gemensamt till aktiviteten.

Sagoverkstad
Det var en gång en camping… Släpp lös din inre författare och pyssla ihop en egen sagobok med passande bokmärke.

Sandslottsbygge
Uppnå vissa kriterier och tävla med din kreation på stranden.

Öppen barnklubb
Aktivitet efter väder, mängd barn mm. Hopprep, lekar, gatukritor.
Strandhäng m. pizza. 10+