Om oss

Två blir en

Vår camping är en sammanslagning av två tidigare skilda anläggningar. Den äldsta startade redan  år 1960 och bestod från början endast av ett par tältplatser uppe vid tennisbanan. Varje morgon gick campingvärden runt med en stor väska på magen och tog ny dygnsavgift. Campingen byggdes därefter ut i etapper när fler och fler platser tog form.

År 2004 öppnades en camping mitt emot. Den har utsetts till Sveriges mest klimatsmarta camping och år 2007 belönades den med Varbergs kommuns miljöpris samt Svenska Solenergiföreningens pris ”Årets Anläggning.” Detta är något att vara stolta över! Campingen gjorde även en satsning på hundar och arrangerade utställningar, agilitytävlingar och kurser.

 

Nu drivs dessa två campingar ihop som Läjets Camping där vi behåller andan av de båda föregångarna. Vi satsar på miljöarbete genom att bl.a. införa källsortering på allt avfall och se till att pant-igloos finns på plats. Hundar fortsätter vara hjärtligt välkomna och våra gäster består idag av barn och barnbarn till de som bodde här för närmare 60 år sedan.

 

Tillsammans har vi blivit en av Sveriges största campingar med 19 stugor, nästan 800 campingtomter och 100 tältplatser. Hos oss blir det aldrig tråkigt då vi hela säsongen erbjuder aktiviteter för alla åldrar så som zumba, paddeltennis, hoppborg, musikquiz, surfbrädor och mycket, mycket mer! Vår butik har nybakat bröd varje morgon och våra två restauranger bjuder på underhållning hela högsäsongen. Med dessutom endast 500 meter till havet blir det omöjligt att inte trivas!

 

Så oavsett om du är gammal eller ung, människa eller hund – Välkomna till Läjets Camping i Varberg