Säsong

Säsongscamping på Västkusten i Varberg

Varför välja säsongscamping på Västkusten?
Vill du ha din egen campingtomt att fly från vardagen till? Gör som många andra och skaffa en säsongsplats hos oss! Fyll din lediga tid med härliga dagar i husvagnen och få ut allt du kan av campingsäsongen! Fira valborg med oss, kom bort från vardagen, spendera tid med familjen eller varför inte uppleva en midsommar på Västkusten? 

Inget går upp mot en lyckad campingsemester med familjen på sommarlovet! Att fylla dagarna med aktiviteter,  ta en promenad ner till havet eller ha ”bara vara-dagar”. Gör utflykter i Varbergs närområde med fantastiska möjligheter. Liseberg, Gekås, Halmstad Äventyrsland, Åkulla Bokskogar, ÖströöFårfarm, gå på långtorsdagarna på torget, med mera!  Säsongscamping på Västkusten i Varberg, kan det bli bättre?

På Läjets Camping är dagarna under högsäsong fullspäckade med aktiviteter för både vuxna, barn och hundar! Vi har två restaurangen på området som har underhållning flera dagar i veckan och en liten servicebutik. Det finns totalt sex servicehus på området. Allt för att ni ska ha en så lyckad semester som möjligt!

Säsongsplatser

Hos oss erbjuder flera olika säsongsalternativ.

För dig som vill ut och åka under semestern har vi försäsong från att vi öppnar fram till midsommar. Eftersäsongen från början av augusti till vi stänger i september passar den som inte vill sluta med campinglivet direkt efter semestern. Vi har många återkommande säsongsgäster och när säsongen sätter igång fylls campingen av mycket härlig stämning och många skratt när alla ivrigt ska in på sina platser.

2018

Helsäsong 20/4 – 2/9 från 18200:-
Försäsong  20/4 – 21/6 från 5400:-
Eftersäsong 5/8 – 2/9  från 3000:-

Säsongspriserna är beräknade på en tomt upp till 100m2 utan vatten och avlopp.

Alla säsongsplatser är exlusive el, den kostar 2,0:-/kwh

Boka?

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj!

 home-is-where