När du bor hos oss

Ankomst och Avresa
Incheckning från kl. 15.00 för alla boendeformer.

Utcheckning kl. 12.00 för alla boendeformer. Om du checkar ut för sent så debiteras du för ytterligare ett dygn. Vi rekommenderar vår ”Expressutcheckning”. Be om ett kuvert i receptionen så slipper du stå i kö senare.

Servicehus
Våra servicehus är öppna dygnet runt med undantag för kök/disk som stänger kl 23. På kartar ser du vad som finns vid de olika husen.

Servicekort
Vid incheckning får ni ett servicekort och laddar på valfritt belopp. Detta är personligt och kopplat till er bokning. Korten används bl.a. till att öppna dörrar och betala för duschar. Korten är giltiga under perioden ni är incheckade på campingen och skall lämnas tillbaka vid utcheckning.

Sophantering
Hos oss kan du slänga hushållssopor, wellpapp, plast, aluminium, batteri och glödlampor. Det finns kärl från Pantamera, där panten skänks till Barncancerfonden.

Vänligen tänk på miljön och de som arbetar med att hantera soporna genom att sortera rätt! Grovsopor får absolut inte slängas i eller runt våra sopstationer. Använd kommunens avfallstipp som ligger på väg ut mot Getterön. Kontakta receptionen för mer info.

Säkerhet och regler för brand och el

För att förhindra en snabb spridning vid ev. brand, ska ett säkerhetsavstånd på 4 meter hållas mellan campingenheterna (se figur nedan). Passager får inte blockeras då dessa är till för utryckningsfordon. Vår rekommendation är att draget på er vagn placeras utåt.

Campingen ansvarar för att elstolpen fungerar. Att få elen till vagnen är gästens ansvar. Det är alltid gästens ansvar att elektrisk utrustning är i säkert skick, utrustning är CEmärkt och att alla kablar är hela. För att få utnyttja eluttagen hos oss så måste du ha godkänd utrustning, vilket innebär bl.a. att kabel mellan stolpe och husvagn ska ha en kabelarea på minst 2,5 mm2.

Vid brand agera så här:
Rädda – Larma – Släck Brandredskap finns utmärkta på kartan.

Kontakta oss gärna om du har frågor!