Att göra

Hyr cykel och utforska området!

Hyr cykel i receptionen och ge dig ut på äventyr i vårt närområde! Det kryllar av fina små smultronställen ute på landet, i och runt Varberg, och det är lätt att ta sig runt på cykel. Loppisar, auktioner, gårdsbutiker, utställningar, bondgårdar, caféer med mera. Många gårdsbutiker erbjuder närodlat och alldeles ljuvliga produkter så tänk på att ta med cykelkorg!

Nära till Varberg

Det finns en fin cykelväg hela vägen in till Varberg. Det är ungefär 5 km till Varbergs torg och tar ungefär 20 minuter. Passa på att strosa runt i staden en stund, och pausa med en glass!

Boka cykel

Våra cyklar är väldigt populära och därför rekommenderar vi att man bokar sin cykel i förtid.

Priser

Cykel: 08.00-21.00. Pris: 200:-
Barnsits inklusive hjälm: 08.00-21.00. Pris: 100:-

 

Är cyklarna slut hos oss?

Då rekommenderar vi Varbergs nya hyrcykeltjänst. Såklart i cykelstaden Varberg är det cyklar från den lokala cykelfabriken Cykleurope som rullar på gatorna. De är lätta att upptäcka med sina klara färger i turkos och orange. Cykeln hyrs genom systemet Donkey Republic och appen kan laddas ner i både Android och Iphone.

På utvalda ställen runt om i Varberg finns platser där du kan hämta och lämna din hyrda cykel. Det går alldeles utmärkt att hyra cykeln på ett ställe och lämna tillbaka den på ett annat.

Läs mer på VisitVarberg

Bilder

Säsongs-camping