Här finns något kul för alla!

Vi vill att alla ska trivas på semestern, och när barnen har det bra har föräldrarna det bra! Under vintern har vi byggt flera nya områden på resorten med många aktiviteter för barn och ungdomar. Multisportarena, lekplatser, fotbollsplan, padeltennis, boulebana, skateboardramp och här finns även en av Sveriges största hoppkuddar!  

För våra yngre gäster

För barn mellan 4-12 år finns Barnklubben som hittar på massor av bus och skoj. Varje dag under högsäsong finns våra ledare på plats, redo för nya lekar och spännande upptåg. Och om det regnar tittar vi på film och myser. Här får inga föräldrar vara, ni får bara lämna och hämta oss när vi är klara för dagen!

För ungdomar

Vid vår Multisportarena finns en inhägnad plan för flera bollsporter. Här finns också flera mysiga trädäck för häng med kompisar, dessutom med möjlighet att ladda telefonen. I samma område finns vårt häftiga klättertorn och två mindre studsmattor redo för alla klätter- och hoppsugna. 

BounceCamp i Träslövsläge är en trampolinpark med flera tävlingsstudsmattor och en skumgummigrop. Här finns också ett av Sveriges bästa spots för kitare, surfare och vindsurfare, så passa på att prova när ni är här! Surfbrädor och SUP finns att hyra i receptionen.