Lugn & ro eller fullt ös!

Under vintern har vi haft många projekt där vi både renoverat och byggt nytt, och vi är så stolta över hur Läjet Camping & Resort utvecklas.

Vår nya multisportarena hoppas vi ska inbjuda till många härliga spel i alla dess former, glöm inte att ta med bollen! I samma område har också vårt häftiga klättertorn kommit på plats. Populära Barnklubben "Kidszone" har fått en egen fin utegård med trädäck och staket. De två gamla Boulebanorna har genomgått en total "makeover" och är som nya! Där har vi också placerat ett härligt lusthus att umgås i mellan spelen. 

Snart blommar det

Vi har anlagt nya planteringar vid hoppkudden, och vi ser nu hur växter, blommor & träd börjar att titta fram. Ett härligt område med hopp på en av Sveriges största hoppkuddar, eller chill på trädäcket. Nya plattläggningar och ny cykelparkering med flera cykelställ är på plats. Vi investerar stort i att förbättra vårt Wifi och arbetet pågår med installation av solpaneler på våra tre, stora servicehus. För våra fyrbenta gäster har vi en ny och fin hundrastgård. Vi har även utökat med några fler parkeringsplatser för besökande gäster.

2 nya restauranger

Vi har totalrenoverat våra 2 restauranger, som fått nya namn, nya koncept och nya krögare. Bistro L öppnar 18/4 och La Terraza öppnar i Juni. Vi kommer att presentera båda restaurangerna lite närmare inom kort, och vi hoppas och tror att vår inriktning är något alla våra gäster kommer att uppskatta.

 

Det är med stor glädje vi hälsar er alla välkomna till en ny säsong på Läjet Camping & Resort. Till lugn & ro eller fullt ös!