Boende

Home is where you park it

Läjet Camping & Resort är en av Sveriges fem största campingar. Här finns många olika områden, och det är många av våra gäster som hittar sin favoritplats och återkommer år efter år. Här kan du välja om du vill bo nära centrum eller nära vägen ner till havet. Det erbjuds massor av aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar och det är nära till hav och underbar natur.

Platsinfo

Alla våra 789 campingtomter har el. 267 av dessa har även vatten och avlopp. Vi har 100 stycken tältplatser. Platserna är plana och mellan 80-160 kvm. 100 kvm är vår standard storlek.

Bokning

Bokning sker online eller via mail: info@lajetscamping.se.

Servicehus

Det finns sex stycken servicehus på området, varav tre stycken är fullutrustade med kök med kyl och frys och diskmaskin, WC och dusch, barnrum och tvättstuga. I servicehus B finns även hunddusch.

Latrintömning för lösa tankar finns i fem utav servicehusen och det finns två stationer för fasta tankar. Vi har flertal sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

Eluttag och vattenposter

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandsäkerhet på campingen

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Bokning

Säsongs-camping