Boende

Drömmer du om en lång sommar?

Säsongscamping är så mycket mer än bara semester. Det är friheten att kunna njuta av ledighet nära havet och naturen. Hos oss kan Ni skapa en egen oas! På området finns restauranger och massor av aktiviteter, och i kombination med det stora utbudet av evenemang i Varberg, är Läjet Camping & Resort den perfekta platsen för säsongscamping. 

Flera alternativ av säsongscamping

Hos oss är det sommar från april till september, och vi erbjuder flera alternativ av säsongscamping. För- och eftersäsong eller hela sommaren lång! Försäsong börjar när vi öppnar och pågår fram till midsommar, och eftersäsongen börjar i augusti tills vi stänger i september. 

Njut av säsongens alla dagar

Med säsongscamping på egen campingtomt kan du njuta av säsongens alla dagar och förlänga sommaren. Vi har många återkommande säsongsgäster och när säsongen sätter igång fylls campingen av mycket härlig stämning och många kära återseenden. Som lite extra erbjuder vi alla våra säsongsgäster 30% rabatt på Padeltennis.

Kontakta oss gärna för mer information

Helsäsong, 22/4 - 15/9
Från 25500:-

Försäsong 1, 22/4 - 20/6
Från 6500:-

Försäsong 2, 22/4 - 23/6
Från 7500:-

Försäsong 3, 22/4 - 7/7
Från 9500:-

Eftersäsong, 4/8 - 15/9
Från 4200:-

Alla säsongspriser är exklusive el och vatten och avlopp.

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj! 

Vänligen kontakta oss via mail info@lajetscamping.se eller telefon 0340-205480 för information om lediga säsongsplatser.

Vid bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig. För att läsa fullständiga bokningsvillkor, klicka här.

Bilder