Boende

Drömmer du om en lång sommar?

Säsongscamping är så mycket mer än bara semester. Det är friheten att kunna njuta av ledighet nära havet och naturen. Hos oss kan Ni skapa en egen oas! På området finns restauranger och massor av aktiviteter, och i kombination med det stora utbudet av evenemang i Varberg, är Läjet Camping & Resort den perfekta platsen för säsongscamping. 

Flera alternativ av säsongscamping

Hos oss är det sommar från april till september, och vi erbjuder flera alternativ av säsongscamping. För- och eftersäsong eller hela sommaren lång! Försäsong börjar när vi öppnar och pågår fram till midsommar, och eftersäsongen börjar i augusti tills vi stänger i september. 

Njut av säsongens alla dagar

Med säsongscamping på egen campingtomt kan du njuta av säsongens alla dagar och förlänga sommaren. Vi har många återkommande säsongsgäster och när säsongen sätter igång fylls campingen av mycket härlig stämning och många kära återseenden. Som lite extra erbjuder vi alla våra säsongsgäster 30% rabatt på Padeltennis.

Kontakta oss gärna för mer information

Säsongspriser 2021

Helsäsong 30/4 - 19/9
Från 21200:-

Försäsong 30/4 - 23/6, 27/6 eller 11/7
Från 5900:-

Eftersäsong 8/8 - 19/9
Från 3900:-

Alla säsongspriser är exlusive el och vatten och avlopp.

Boka

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj! 

Vänligen kontakta oss via mail info@lajetscamping.se eller telefon 0340-205480 för information om lediga säsongsplatser.

Bokningsregler

Vid bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig. 
För att läsa fullständiga bokningsvillkor, klicka här.

Bilder