Boende

Stuga 1

Storlek: 25 kvm
Bäddar: 1 st dubbelsäng, 160 cm 

Perfekt för er som vill ha en bekväm vistelse för två. Här finns allt ni behöver i ett fullt utrustat kök, badrum, ett sovrum och ett allrum med soffa och TV. Dessutom har stugan en egen altan med trädgårdsmöbler. 

Det lilla extra 

Om ni har glömt, eller vill ha det lite extra bekvämt på semestern:

Sköna paketet: Lakanspaket för 2 personer och slutstädning: 1300:-
Lakan & handdukspaket: 150:-
Slutstädning: 1.000:- 
Bokas senast vid ankomst.

Detta finns i stugan

I alla våra självhushållsstugor finns följande utrustning:
Täcken, kuddar, flata tallrikar, soppskålar, dricksglas, muggar, matskedar, knivar, gafflar, teskedar, äggkoppar och assietter.
Antalet är detsamma som antal bäddar.

En av varje
Stekspade, visp, plastslev, konservöppnare, osthyvel, vinöppnare, brödkniv, smörkniv, potatisskalare, sax, grytunderläggx2, gratängform, skärbräda, stekpanna, kastrullx3, salladsskålx2, bricka, durkslag, brödkorg, litermått, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, dammsugare, moppstativ och mopp, hink, brandvarnare, TV med tillhörande kontroll.

Servicehus

Det finns sex stycken servicehus på området, varav tre stycken är fullutrustade med kök med kyl och frys och diskmaskin, WC och dusch, barnrum och tvättstuga. I servicehus B finns även hunddusch.

Latrintömning för lösa tankar finns i fem utav servicehusen och det finns två stationer för fasta tankar. Vi har flertal sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

Eluttag och vattenposter

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandsäkerhet på campingen

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Bokning

Säsongs-camping